Casa Grande

Ons grootste vakantiehuis heeft een woonoppervlak van 127 m2 en een balkon van maar liefst 75 m2. Via een ruime trap die ingelegd is met traditionele handgemaakte Alentejaanse tegels, bereikt u de 1e woonlaag. De houten vloer en het balken-plafond door het hele huis geven de ruimtes een warme sfeer. Vanuit de verschillende woonvertrekken heeft u toegang tot het balkon. Dit unieke balkon staat borg voor absolute privacy. Het uitzicht ís avonds is sprookjesachtig en staat garant voor een heerlijk vakantiegevoel.

De compleet uitgeruste keuken is een waar kookpaleis en uitgerust met onder andere een inductie-kookplaat, een vaatwasser, een oven, een citruspers en een Nespresso koffiemachine, maar ook met een aparte vriezer en een ladenkoelkast. Een grote eiken tafel en een prachtig aanrechtblad van het lokale graniet maken de keuken kompleet en bij het aanschouwen zult u ons enthousiasme begrijpen. 

De living is uitgerust met een ruime lederen bank en een comfortabele leesstoel. De kunst aan de wand is van een bijzondere schoonheid.

Op de 2e etage hebben we een 2e slaapkamer ingericht. Vanuit deze slaapkamer met de typische halfronde raampjes is het uitzicht spectaculair op het zwembad en labyrinth. Kom genieten van Casa Grande.